Monday, July 5, 2010

PEMBERI SEMANGAT UNTUK KE DAPUR

Steam It..Kedaiemak RM45 RP RM 49.90..tak pernah cuba lagi tapi pernah baca review dalam the star..kesedapan ala2 masak dalam steamer buluh tu...try le..nanti leh bagi review.

Large Stor n Pour 3 biji 650ml Kedaiemak RM57 RP RM 63..for dapur2 moden esp..nampakle cantik sikit bekas minyak tu..tetapi tolongle jangan boh minyak yang fresh dari kuali panas ye puan2..akibatnya saya tak pernah tengok lagi

Salt n Spice 2 biji 500ml Kedaiemak RM25 RP RM29.60 yang ni pon bila di bubuh garam, maka garam akan menjadi semakin sedapppp..hua hua hua..

Season Serve Kedaiemak RM45 RP RM49.80 This is my fav! baru je beli actually..tapi memang seronok, perap ayam dalam ni, masuk bahan2 then tutup ketat2 goncang2 kan je..masuk peti ais, esok nak goreng keluarkan, goncang2 lagi then gorengla..(macam bg resepi lak)