Monday, July 5, 2010

BIG RAMADHAN AND RAYA OFFERRR!!!LIMITED!

First of all, maaf la bebanyak coz lama betul tak update blog..sampai terlepas 1 kempen..I had a disturbing morning sickness..ni dah nak masuk 5 bulan baru le nak masuk ke fasa hampir normal..kalau tak..melepek je n malas nak buat apa2 tahap dewa..so again..Sorry for the long silence..
Kali ni mak menggagahkan diri mengupdate blog sebab kempen kali ni SANGAT2 BEST! tak sampai hati kalau ada yang terlepas..so silalah belek 1 persatu n post kat sini dah disusun ikut ke'best' an offer dari yg paling best sampaila ke yang offer dia kureng sikit..(tapi still best)..
so enjoy melihat2 n kalau ada yang berkenan terus la email ke aidamyd@yahoo.com
btw, offer ni habis 14 Ogos..tapi kalau yg best2 tu jangan la tunggu last minute k..