Monday, July 5, 2010

BAWALAH AIR MU SENDIRI AND TAK YAH LAH BELI BOTOL MINERAL

Dengan botol2 air yang macam2 design ni..marile kita sama2 mengelakkan membeli botol air mineral n mencemarkan bumi itu..saiz apa nak...cakap je...
  • Yang ramping pinggangnya tu, mmg sangat2 convenient untuk budak or aktiviti ganas coz penutup dia berskru ala2 mineral botol..saiz dia 1L, eco bottle nama dia n relatively cheap coz untuk 2 bijik Kedaiemak RM44 (dat means sebiji RM22) RP RM49.80. Tali boleh beli RM5.90 tapi leh beli 1 je untuk 2 botol tu..(dont ask me why..)
  • Antara yang latest Active Quencher 600ml yg warna hijau right corner tu..Kedaiemak RM35 RP RM39.20..among my fav sebab spout dia senang nak bukak and base bawah dia leh buat cawan..tp tak seswai nak main campak2 je coz penutup dia boleh terbukak kalau ganas sangat.

Lain2, semua dah kenal..orang lama

  • High handolier with pouch 1.5L Kedaiemak RM47 RP RM 52.90 (fav among budak cina bawak gi sekolah)
  • Thirstbreaktumbler with pouch 900ml Kedaiemak RM35 Rp RM39.20 (choice utk version kecik sikit)
  • Tumbler 470ml 4 biji KEdaiemak RM45 RP RM50.40
  • Beverage buddy 2L Kedaiemak RM33 RP RM36.30 (pilih antara 2 kaler)