Monday, July 5, 2010

AURA PUASA N RAYA PART I

Ok..memang rasa raya lambat lagi..puasa pon lagi sebulan lebih tetapi ye puan2..dekat nak raya nanti kita nak spend kat benda lain lak..lagipon kalau dekat nak puasa esok baru nak order offer2 kempen ni..InsyaAllah tak merasala..mmg sold out!
Ramadhan set serba hijau tu..nape ada beg sekali sebab khas utk ibu2 yang off day puasa so leh bawak bekal sorok2 ye..beg, tumbler sebiji, bekas nak boh bahan tapauan 1.5L (big enuf utk peha ayam) Kedaiemak RM29 RP RM41.20
Mari kita berbicara soal raya pulak ye..kang dah oder kuih2 tu, mana nak simpan..haa..ni bekas lawa lagi ni... 4 biji 2L offer ni Kedaiemak RM98 RP RM136.40..