Sunday, June 21, 2009

PRELOVED BAGS FROM RM10

BG01




Weekender bag from AVON
guna 2 kali je rasa sebab simpan dan terlupa. malas dah nak guna.
ada tempat kasut kat bawah sekali
SOLD

BG02


Beg sekolah SWAN
saiz yang besar kat kedai harga dalam RM50
good condition, tak koyak or fade just anak dah pakai beg Ana Muslim, so tak pakai dah SWAN ni
sold


BG03
Beg BONUS LINK
Bahagian belakang padded.sesuai untuk letak laptop. condition very good
sold


BG04

ni handbag brand biasa-biasa je.pvc.pink kaler. very good condition. tak minat sebab pink n tak cukup besar untuk ku sumbatkan macam2.

RM10


BG05






Another weekender, material macam beg sekolah swan. bukan pvc, more to kain. very big. condition good. just kena lap2 sikit sebab berabuk. rasa macam tak pakai je..(x ingat) banyak poket besar2 kat depan tu.

sold


BG06


Another weekender.Used once or twice by my husband then dia tak nak pakai..

sold


BG07





A big sling bag (refer to model), material is not pvc like. nmpak cam leather pun ada, lining dalam suede. for closer look refer to the zoom in picture

RM15

BG08

New School bag!

RM10

BG09

Beg kain. ada cangkuk di kedua2 hujung beg to make it turn to anaother style (as hold by model).used once only

SOLD