Saturday, April 2, 2011

Price reduced-Stock Clearance New Maxi Cosi Cabriofix RM690



2 colors only black reflection and red tango
while stock last
email aidamyd [at] yahoo[dot] com

Saturday, November 20, 2010

New and preloved to let go

do click here for items to letgo and on offer.

Tollyjoy electric bottle warmer



very good condition come with box RM75 inclusive postage

mothercare bouncer


very good condition not faded or teared seat can reclined
rm70 inclusive postage

graco baby carrier cum car seat with booster


condition 7.5/10 washed, a bit faded n stain on belt function as rocker too
SOLD

olympus digital waterproof camera


excellent condition. few times used only due to tak minat nak bawak kamera jalan2 n malas 10mp n 10 ft underwater memory kad takde tapi charger n batteri n kotak ada la
SOLD

apootaern ring sling
linen
ring aluminium
very excellent condition coz pakai sekali outdoor n 2,3 indoor for picture purpose
tail dia brocade cantik giler shimmer green purple gitu.
RM120 inclusive postage

Aussino crib set

ada comforter, plain fitted sheet, cot bumper 2keping , sarung bantal n bolster (tapi bolster x cari lagi)
bumper cot tu ada 2 tali dah putus.
letgo cheap2 one la
SOLD

Monday, July 5, 2010

BIG RAMADHAN AND RAYA OFFERRR!!!LIMITED!

First of all, maaf la bebanyak coz lama betul tak update blog..sampai terlepas 1 kempen..I had a disturbing morning sickness..ni dah nak masuk 5 bulan baru le nak masuk ke fasa hampir normal..kalau tak..melepek je n malas nak buat apa2 tahap dewa..so again..Sorry for the long silence..
Kali ni mak menggagahkan diri mengupdate blog sebab kempen kali ni SANGAT2 BEST! tak sampai hati kalau ada yang terlepas..so silalah belek 1 persatu n post kat sini dah disusun ikut ke'best' an offer dari yg paling best sampaila ke yang offer dia kureng sikit..(tapi still best)..
so enjoy melihat2 n kalau ada yang berkenan terus la email ke aidamyd@yahoo.com
btw, offer ni habis 14 Ogos..tapi kalau yg best2 tu jangan la tunggu last minute k..

AURA PUASA N RAYA PART I

Ok..memang rasa raya lambat lagi..puasa pon lagi sebulan lebih tetapi ye puan2..dekat nak raya nanti kita nak spend kat benda lain lak..lagipon kalau dekat nak puasa esok baru nak order offer2 kempen ni..InsyaAllah tak merasala..mmg sold out!
Ramadhan set serba hijau tu..nape ada beg sekali sebab khas utk ibu2 yang off day puasa so leh bawak bekal sorok2 ye..beg, tumbler sebiji, bekas nak boh bahan tapauan 1.5L (big enuf utk peha ayam) Kedaiemak RM29 RP RM41.20
Mari kita berbicara soal raya pulak ye..kang dah oder kuih2 tu, mana nak simpan..haa..ni bekas lawa lagi ni... 4 biji 2L offer ni Kedaiemak RM98 RP RM136.40..

AURA PUASA N RAYA PART II

Kat page ni semua pon best2 n semua pon OFFER!!!Kalau minat tolong la jangan tunggu dekat nak habis kempen..mmg tak merasala..
  • Mangkuk tingkat 850ml 2 tingkat dapat kekdouble choc wth hazelnut n apricot orange with almond..mmg best Kedaiemak RM48 RP RM67.90
  • Zen Medium round yang kuning tu 3 biji 520 ml pun limited Kedaiemak RM35 RP RM53.10
  • Bunga telur set 10 biji 250ml - last year tak sempat nak beli, dah licin..boh kuih raya ok gak ni..biskut2 comel2 tu..bahulu x leh la, dapat 3 ketul je nanti KEdaiemak RM62 RP RM86
  • Kurma Gift Set bowl 2 biji kurma 2 peket, gift box ..emm best gak..semua pon best..camna yek..Kedaiemak RM38, RP RM58

(kopak la mak bulan ni...)

PIKNIK LAST BEFORE PUASA

Ala, kalau tak piknik pun, mangkuk tingkat tu sangat penting bulan puasa nanti..lagipun dia sangat la jarang keluar..offer lak tu..set dia..mangkuk tingkat 2 biji 1.7L, deep plate 4 biji n sudu garpu 4 set..Kedaiemak RM105 RP RM153.80
PWP alas meja putri amno..RM19.90 net.

SQUARE ROUND SET

Yang ni version baru square round set sebab ada 2 jenis bekas besar yang baru keluar n the best part harga OFFERRRR!! kedaiemak RM138 RP RM185.20..cuba tengok gambar kecik tu..kan cantik semua benda kita susun macam tu...

ORANJE PART 1

Hidup Oranje!
Serving set tu jarang2 benar offer nya..kali ni OFFER!! tiga2 bekas tu sekali dengan tutup n senduk KEdaiemak RM125, RP RM165
Bread Server..pun OFFER! Kedaiemak RM26 RP RM 35.50..saiz mmg ngam2 utk roti n roti freshness guaranteed..dgn syarat tutup balik bekas tu lepas guna..
Bowl 600ml (4) Kedaiemak RM23 RP RM25.60..ntah apsal, best pulak guna mangkuk ni..
Pinggan (4) Kedaiemak RM40 RP RM44.80

ICED DRINKS ON THE GO

Baru! Baru n Sejuk! Sejuk! Yes! Memang bekas air baru ni cantik giler... boh air dalam bekas ais dia tu bagi keras pastu baru boh dalam botol.size a bit small la 500ml je.KEdaiemak RM44 RP RM49 or rembat dua2 Kedaiemak RM80 RP RM98..Ada berani?
Lain2..semua yg boleh masuk microwave..
Soup mug 460ml 2 biji - Kedaiemak RM35 RP RM38.80
Divided dish bulat Kedaiemak RM35 RP RM 38.70
Lunch mate 1.25l Kedaiemak RM39 RP RM43.90
Divided lunch box 850ml Kedaiemak RM35 RP RM39.90

BERAS N BAWANG

Tak perlu dikenalkan lagi, rice dispenser yang glamer n elegent ni muat 10kg beras n sangat le mudah digunakan.bila nak masak nasi, tak yah sukat2 dah..bila nak topup beras baru pon x yah tunggu beras lama habis coz sistem FIFO (First in First Out) yang digunakan.
Kali ni dapat hadiah besttt...SENDUK BERDIRI! (bukan sejadah berdiri) n MANGKUK 4 BIJI..(mangkuk tu harga dia RM25)..so grab it! Kedaiemak RM250 RP RM280
Bekas bawang tu of course la essential kalao nak bagi dapur nampak kemas..tak yah cite banyak la.. cuba beli 1 dulu.. Kedaiemak RM55 RP RM59.90
Lupa lak nak cite pasal pasal microwaveable rice cooker tu Kedaiemak RM70 RP RM99 with purchase of bekas beras. (ada ke org masak nasi guna microwave?)

PEMBERI SEMANGAT UNTUK KE DAPUR

Steam It..Kedaiemak RM45 RP RM 49.90..tak pernah cuba lagi tapi pernah baca review dalam the star..kesedapan ala2 masak dalam steamer buluh tu...try le..nanti leh bagi review.

Large Stor n Pour 3 biji 650ml Kedaiemak RM57 RP RM 63..for dapur2 moden esp..nampakle cantik sikit bekas minyak tu..tetapi tolongle jangan boh minyak yang fresh dari kuali panas ye puan2..akibatnya saya tak pernah tengok lagi

Salt n Spice 2 biji 500ml Kedaiemak RM25 RP RM29.60 yang ni pon bila di bubuh garam, maka garam akan menjadi semakin sedapppp..hua hua hua..

Season Serve Kedaiemak RM45 RP RM49.80 This is my fav! baru je beli actually..tapi memang seronok, perap ayam dalam ni, masuk bahan2 then tutup ketat2 goncang2 kan je..masuk peti ais, esok nak goreng keluarkan, goncang2 lagi then gorengla..(macam bg resepi lak)

THE ORANJE


Kalau Holland menang WC, kipas-susah-mati Holland kena beli ni..
Bekas sayur 2 bijik tu 5.2L Kedaiemak RM147 RP RM157.60
Yang besar tu 9.4L Kedaiemak RM80 RP RM86.90
Bekas air besar yang sangat2 best 8.7L OFFER!!PLS GRAB! Kedaiemak RM68 RP RM94.20
Handy cool 2 biji 1L Kedaiemak RM54 RP RM59.80
Fridge water bottle (everybody's fav) Kedaiemak RM35 RP RM39.90

BAWALAH AIR MU SENDIRI AND TAK YAH LAH BELI BOTOL MINERAL

Dengan botol2 air yang macam2 design ni..marile kita sama2 mengelakkan membeli botol air mineral n mencemarkan bumi itu..saiz apa nak...cakap je...
  • Yang ramping pinggangnya tu, mmg sangat2 convenient untuk budak or aktiviti ganas coz penutup dia berskru ala2 mineral botol..saiz dia 1L, eco bottle nama dia n relatively cheap coz untuk 2 bijik Kedaiemak RM44 (dat means sebiji RM22) RP RM49.80. Tali boleh beli RM5.90 tapi leh beli 1 je untuk 2 botol tu..(dont ask me why..)
  • Antara yang latest Active Quencher 600ml yg warna hijau right corner tu..Kedaiemak RM35 RP RM39.20..among my fav sebab spout dia senang nak bukak and base bawah dia leh buat cawan..tp tak seswai nak main campak2 je coz penutup dia boleh terbukak kalau ganas sangat.

Lain2, semua dah kenal..orang lama

  • High handolier with pouch 1.5L Kedaiemak RM47 RP RM 52.90 (fav among budak cina bawak gi sekolah)
  • Thirstbreaktumbler with pouch 900ml Kedaiemak RM35 Rp RM39.20 (choice utk version kecik sikit)
  • Tumbler 470ml 4 biji KEdaiemak RM45 RP RM50.40
  • Beverage buddy 2L Kedaiemak RM33 RP RM36.30 (pilih antara 2 kaler)

MARI BERPIKNIK


Kita mula ikut saiz..besar ke kecik
Yg gedabak tu, a must untuk gi piknik - Outdoor Cooler 8.7L Kedaiemak RM 90 RP RM99.80
Yg bertangkai tu 850ml each Kedaiemak RM66 RP RM73.80
Yg tak bertangkai 680ml each Kedaiemak RM55 RP RM55
Goflex yg boleh lipat sampai lepiaq tu..Kedaiemak RM63 2 bijik RP RM69.80

FREEZE IT ALL UP


Klik kat gambar nak bagi besaq k..

Left page - Freezermate Essential - Kedaiemak RM185 RP RM193

Top right - Freezermate Medium -Kedaiemak RM144 RP RM154.30

Below - Freezermate starter KEdaiemak RM95 RP RM105

MODULAR MATES

Klik kat gambar nak bagi clear k..
from top shelf- nama dia Modular Mates Essential Kedaiemak RM190 RP RM209.60
Tutup hitam bawah - Modular Mates Rectangular Set Kedaiemak RM130 RP RM143.20
Yang 4 bijik tu - Modular Mates Starter Set Kedaiemak RM78 RP RM 86.50
Individually purchase..please email me for detail..btw, kaler tutup tu boleh pilih..

ZEN SMALL ROUND

This petite 80ml bowl is only RM2.90 with purchase of RM190 tupperware products

Thursday, April 8, 2010

KITCHEN COMPANIONS

Offer dalam gambar dah tak valid..ni gambar lama..malas nk upload gambar baru..sama je kuali besar Kedaiemak RM430, RP RM459

Tupperchef Fryer with glass cover..Kedaiemak RM255 RP RM273 - diorg yang dah ada gila2 suka benda ni, masak pizza tak yah oven. masak kek n macam2 la...

Beauty from Inside

As usual..Kedaiemak price is RM170

Sunday, March 7, 2010

CHEAPEST WOODEN HANGER IN TOWN IS BACK!!!



not selling per unit
1 set of 12 hangers
rm50 inclusive postage
i have 3 sets due to backup preorder..tensen!dah la kita tolong belikan...

TUDUNG SUMAYYAH

RM45
inclusive postage
As usual, another wasted impulsive buying..orang beli, saya pon beli..orang pakai, saya tak pakai..hehe..mine is size L, labuh tutup dada. color as picture. without awning..tak pakai lagi..try je..bought it at RM50 inclusive postage
(picture courtesy of sumayya design)

AVON BAG


RM13



RM20
These are 2 brand new in plastic n paperwrap Avon pwp stuffs. I bought it since i was eligible to buy it but this kind of bag just dont suit me. its nice but i just cant make myself wear it.
(not inclusive of postage)

Saturday, January 9, 2010

HAPPY ENDING ALL IN ONE






This Happy ending AIO size M, condition is good. the velcro pasang kat blakang baby so dat senang untuk baby yg asik merangkak tak mo pakai diaper. absorption very good tp sbb AIO lmbt la sikit nak kering.

RM50

Sunday, July 19, 2009

PRINCESS SWIMMING SUIT

RM55 + Free postage

( X JADI JUAL BCOZ SUDDENLY MY ANAK BERTUAH NAK PAKAI AFTER SEEING HER COUSIN HAS 1)

This is brand new. bought online last week i guess because my princess merengek-rengek nak. N guess what! When the time to go to the swimming pool came, dia tak nak pakai! She insists to wear her old swim suit.I am so sakit hati ..

This suit is really nice. It comes with its own tudung with matching colour. The 1 I'm letting go is for 3 to 5 years. My girl is 4 yo.(the 1 in previous post holding the grey bag with curly hair)

Picture credit to almountaqaboutique.blogspot.